Living proof
Deze maand hebben we 2 Living Proof producten in de schijnwerpers staan.  Je wilt het misschien niet weten/ lezen maar terwijl ik dit op papier zet – in de laatste week van september, komt het in Nederland met bakken uit de lucht en genieten wij als gezin van een zon overgoten Spanje.Genietend van een cappuccino, (oké, die van de salon vind ik lekkerder dus mis zeker wel iets ?) met onze voeten in het zand.Bereid ik de oktober actie voor, waarin we je kennis laten maken met 2 pareltjes binnen onze Living Proof producten. Deze 2 producten heb ik ook graag op vakantie bij me. Uiteraard maakt het niet uit met welk weer je ze gebruikt, zou anders niet heel relevant zijn om over te schrijven met de herfst in volle gang. Wellicht wel leuker lezen met in gedachten die Spaanse zon erbij. 

In de maand oktober, ontvang je bij aankoop van een Living Proof product 1 van de pareltjes CADEAU (twv € 12.40) Dit omdat wij heel blij worden van deze producten, hier dus achter staan en iedereen er mee kennis willen laten maken. Aan jou de keuze welke je kiest.

Nummer 1) de PHD dry shampoo.

Je kent het allemaal, een dag dat je echt geen zin hebt om je haar te wassen, geen tijd, net gesport of het zit nog lekker maar zou wel een wasbeurt kunnen gebruiken. Dan is de PHD dry shampoo een aanrader, deze absorbeert vuil/ vet en geurtjes waardoor je niet alleen een verfrissende look krijgt maar het ook nog eens fris aanvoelt. Dag voor de vakantie heb ik door een collega mijn haar laten föhnen, dit om het vakantiegevoel al wat in te luiden en heb ik het de 1e dagen erg gemakkelijk om het in model te brengen na een dag strand – staart. Op dag 3 haal ik dan de droogshampoo tevoorschijn. (eerstwel even je gezelschap laten weten dat het de bedoeling is dat je haar droog blijft)Daarna kan ik er weer 2/3 dagen tegenaan. Papa wil het nog wel eens vergeten maar mn kleine man weet heel goed dat het niet de bedoeling is en mama niet blij word van nat haar. Wat een feest als de dag aanbreekt dat het wel mag…

Nummer 2) de Full volume blast.

Deze geeft je ( geföhnde ) haar direct meer body en volume zonder plakkerig of stug aan te voelen, en goed door kambaar .Mooi mee genomen is dat je haar iets van je hoofd / huid af staat – je minder geneigd bent met je handen door je haar te gaan – je haar ook minder snel vet word.Tevens is nat haar op zijn kwetsbaarst en dus hoe minder het nat hoeft te worden…Is de cirkel weer rond…Nu terug naar de zon en mijn vakantie. De dag komt er dat ik het toch ga wassen of het nu komt dat ik er echt niets meer mee kan of omdat mama d’r haar toch per ongeluk – express toch nat word. Iedereen weet dat je haar door blootstelling aan veel zon je haar wat uitdroogt, hiervoor bescherm ik me haar en na het wassen verzorg ik het dan ook wat intensiever.Dit in combinatie met een anders soort water maakt het mijn haar wat slapper. ‘s avonds als laatste in de rij voor de douche en met een buiten tempratuur van in de 30 graden, wil ik niet te lang in de badkamer blijven.Föhn mijn haar dus even snel aan de bovenkant bij de aanzet droog, en verspreid verder in verschillende scheidingen de full volume blast. De volgende dag kam ik het gemakkelijk door en hoef ik alleen nog met een warmte borstel door mijn lengte heen en gebruik ik de full volume blast evt weer opnieuw.

Aan het eind van dit verhaal, heb ik je hopelijk een beetje geïnspireerd en echt je kunt gemakkelijk 1/2 weken met mini’s op vakantie! Weer wat meer ruimte voor kleding, een goed boek of is handbagage ook geen probleem.

 Mariska