DE KAPSALON VOOR HET HELE GEZIN.

In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor je. Heb je een vraag over een behandeling of zin in een trendy kapsel of verfrissende haarkleur? Wij geven je graag een persoonlijk en passend advies. Natuurlijk staan wij ook open voor jouw wensen en gaan we samen op zoek naar de perfecte coupe.

Naast onze basis (haar)behandelingen verzorgen wij ook: professionele bruidskapsels, bruidsmake-up en nagelverzorging: BIAB treatment en CND Shellac. Nieuw bij ons is de speciale krullen knipbehandeling in combinatie met de CURL verzorgings- en stylingslijn van ons vertrouwde merk Living Proof. Wil je je haar en hoofdhuid een boost geven? Dan adviseren wij de ontspannen en diep reinigende detox behandelingen aan.

Ga je binnenkort trouwen?

Op deze onvergetelijke dag wil je meer dan ooit stralen. Met een onvoorstelbaar mooi bruidskapsel en stralende bruidsmake-up, dat helemaal is afgestemd is op jouw wensen, kan jij ontspannend deze dag beleven. Ons team van Haar En Zo staan klaar voor zowel bruid als bruidegom. In onze salon is voldoende inspirerend fotomateriaal aanwezig zodat wij je een passend advies kunnen geven voor jouw bijzondere trouwdag.

trouwen blog

Bruidskapsel

Een bruidskapsel wat helemaal bij jouw past. Jouw wensen zetten wij maar al te graag om naar een haarstyling waarmee jij schittert op jouw trouwdag.

Make-up

Voor een mooi en natuurlijk uitziende bruidsmake-up op jouw bruiloft.

All-in

Nergens meer omkijken naar hebben. Jouw haarstyling én make-up worden tot in de puntjes verzorgd om jou te laten stralen op deze dag.

Droom alvast weg tijdens de proefsessie

Jouw bruidskapsel en/of bruidsmake-up ontstaan tijdens een proefafspraak. Wij raden je aan om dit ongeveer 6 weken voor de trouwdag in te plannen.

Waarom 6 weken? Dan kan je, voor de grote dag, je haar laten knippen, kleuren en indien gewenst nog extensions laten plaatsen voor meer volume en/of verlenging.

Wat kan je verwachten tijdens de proefsessie? Tijdens de kennismaking horen we maar al graag je wensen over jouw haar en/of make-up. Heb je zelf voorbeelden dan mag je deze meenemen, het liefst voorbeelden in je eigen haarkleur. We leren je haar kennen evenals je huid. Wij nemen graag de tijd voor. Natuurlijk is er ook voldoende fotomateriaal ter inspiratie aanwezig in onze salon.

Na het horen van jouw wensen creëren we jouw proefkapsel en/of proef make-up. De proefafspraak duurt ongeveer 2 uur.

Nadat jouw proefkapsel naar wens is kijken we samen hoeveel tijd we nodig hebben op de grote dag en hoe laat we op de trouwlocatie aanwezig zullen zijn.

Droomtip:

Wij komen voor de feestavond graag langs op jullie trouwlocatie voor een touch-up.

De Proefsessie

Proef Bruidskapsel € 150,-
Proef Bruidsmake-up € 100,-
Proef Bruids All-in (haar en make-up) € 200,-
Meerwerk vanaf € 10,- 
Touch up € 75,-

De Trouwdag 

Bruidskapsel € 175,-
Bruidsmake-up  € 100,-
Bruids All-in (haar en make-up) € 200,-
Meerwerk vanaf € 10,-
Touch up € 75,-

Extra

Shellac (voor perfecte nagels) vanaf € 30,-
Lipstick of lipgloss (om de gehele dag bij te werken) vanaf € 28,-
Extensions verhuur  € 49,-
Accessoires verhuur € 15,-
 
Daggasten haar € 75,-
Daggasten make-up € 50,- 
Daggasten All-in (haar en make-up) € 100,-

Reiskostenvergoeding € 0,35 per kilometer ( buiten het Westland ), reistijd €25,- per uur plus eventuele parkeerkosten.

Deze bruiden gingen je voor

De grote dag!
Wat kan je verwachten?

De bruid: op de afgesproken tijd zijn wij aanwezig bij jou thuis of op de trouwlocatie. In ontspannen sfeer creëen wij jouw bruidkapsel en/of brengen wij de bruidsmake-up bij je aan. Daarna volgt het aankleden van de trouwjurk. Mocht het nodig zijn dan leggen wij nog de laatste hand aan het haar en/of make-up totdat het moment daar is…

De bruidegom: voor de bruidegom ligt het vaak iets eenvoudiger. Wij adviseren een week van te voren het haar te laten knippen en eventueel een dag voor de bruiloft de nekharen en contouren te laten bijwerken. Op de trouwdag maken we je kapsel helemaal trouwdag ready met gel, wax etc..

De daggasten: zijn er op de trouwdag (schoon)ouders, familie, vrienden, vriendinnen en/of bruidsmeisjes of jongens die hun haar willen laten doen? Laat het ons weten dan plannen we hier graag tijd voor in.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bedankt voor mijn prachtige kapsel tijdens de bruiloft!
Ook bedankt voor je toewijding en betrokkenheid in de voorbereiding.
Je hebt geholpen er onze droombruiloft van te maken.
-Bruid Monique-

In alle vroegte stonden de meiden van Haar En Zo voor de deur om mijn zussen, moeder en mijzelf van een mooi bruidskapsel te voorzien. De dag voor de bruiloft was ik al naar de salon geweest om mijn haar te laten wassen en van wat versteviger te laten voorzien. Al onze kapsels zijn de hele dag goed en stevig blijven zitten, er was geen touch-up nodig. Super blij met het resultaat!
-Bruid Naomi-