Het team van Haar En Zo

Het team van Kapsalon Haar En Zo vormt al sinds 2002 een hecht team. We zijn een gediplomeerd team en volgen met regelmaat cursussen en trainingen om helemaal up-to-date te blijven volgens de laatste haartrends. Wil je geknipt worden door Erna, Suzanne, Juliette of Mariska? Geen probleem. Geef bij het maken van een afspraak aan, door wie je geknipt wilt worden. Dit kan telefonisch of online.
Wij stellen ons graag persoonlijk aan je voor

Ons team

Mariska
MA | DI | WO | ZA

Over Mariska

Wie: Mariska, eigenaresse van Kapsalon Haar En Zo en moeder van 2 jongens Dean & Mels. Leeftijd: 38 jaar Waarom ben je een eigen salon begonnen? Ik ben vanaf 2002 al werkzaam in deze kapsalon en in 2008 kreeg ik de kans om eigenaresse te worden van Kapsalon Haar En Zo. Wat is je passie voor haar?: Het was voor mij geen verrassing dat ik kapster wilde worden. Op jonge leeftijd was ik al bezig met het borstelen en vlechten van barbies. 🙂 Waar word je blij van?: Ondernemen! Ik had het zelf niet verwacht maar ik vind het iedere dag leuk om te doen en het blijft uitdagend. In mijn vrije tijd doe ik het liefst: Als ontspanning ga ik graag ergens een hapje eten of naar de bioscoop. Waar haal je inspiratie vandaan?: Ik laat me vooral inspireren op social media, tijdschriften en vakbladen. Mijn favoriete stad is: New York staat nog steeds op mijn verlanglijstje. Lijkt me een waanzinnige stad om ideeën op te doen.

Erna
MA | DI | DO | VR

Over Erna

Wie: Erna, moeder van een zoon en een dochter Leeftijd: 41 jaar Hoe lang werk je al bij Haar En Zo?: Ik werk sinds 2008 bij Haar En Zo. Wat is je passie voor haar?: Het is een uitdaging om een klant totaal anders de deur uit te laten gaan. Met een voldaan gevoel. Wat is het leukste aan dit vak?: Ik vind knippen en kleuren het leukste om te doen. In mijn vrije tijd doe ik het liefst: Sporten Waar haal je inspiratie vandaan?: Ik haal mijn inspiratie uit shows, magazines en volg de laatste modetrends. Mijn favoriete stad is: Rotterdam.

Suzanne
  MA | DI | WO | ZA

Over Suzanne

Wie: Suzanne, moeder van 2 jongens. Leeftijd: 50 jaar Hoe lang werk je al bij Haar En Zo?: 13 jaar alweer. Wat is je passie voor haar?: Ik houd van mensen. Mensen blij maken met mooi haar is dan ook wat ik graag doe. Waar word je blij van?: van vrolijke mensen en gezelligheid. Wat is het leukste aan dit vak?: Contact met de mensen en ondertussen lekker bezig zijn. In mijn vrije tijd doe ik het liefst: Sporten, lezen en shoppen. Waar haal je inspiratie vandaan?: Glossy’s, TV, Facebook en Instagram. Mijn favoriete stad is: Amsterdam.

Juliette

DI | DO | VR

Over Juliette

Wie: Ik ben Juliette, 25 jaar en moeder van een zoontje. Wat is je passie voor haar?: Ik hou van creatief bezig zijn met mijn handen. Daarom vind ik het super tof om mensen d.m.v. hun haren nog mooier te maken als dat ze al zijn. Waar word je blij van?: Lang haar, highlights, gedurfde kleuren en kleding kopen Waar haal je inspiratie vandaan?: Van BN’ers op tv tot mensen op straat. Wat vind je het leukste aan dit vak?: Heren knippen, kleuren onder het genot van een kop koffie en een gezellige babbel. Mijn favoriete stad is: Parijs.

Boek snel en makkelijk
jouw online afspraak!

Openingstijden

Maandag      09.00 – 17.30 uur

Dinsdag         09.00 – 21.00 uur

Woensdag    09.00 – 17.30 uur

Donderdag  09.00 – 17.30 uur

Vrijdag           09.00 – 17.30 uur

Zaterdag       08.00 – 14.00 uur