A.P.K ALTIJD PERFECTE KLEURING

APK kunnen we als; algemene periodieke keuring. Een onderhoudsbeurt voor je auto. Nu de zomer weer voorbij is, de scholen weer begonnen zijn en de meeste mensen weer terug van vakantie zijn is je haar bloot gesteld aan, zon, zee en zout. Dan is het voor je haar ook echt tijd voor een APK (Altijd Perfecte KLEUR).

Het weer is omgeslagen en de dagen worden korter, goed moment om jouw zomer haar weer om te toveren naar een mooi en glanzende herfstkleur. Blij met je huidige kleur, de punten kunnen we dan gemakkelijk met een spoeling weer opfrissen. 

Lang plezier houden van je nieuwe kleur kan met onze COLOR CARE lijn die speciaal is ontwikkeld om kleur langer vast te houden. Deze lijn bestaat uit shampoo – conditioner – verzorgende mouse.

Pigments is ook een mooi product om je kleur langer mooi te houden. Pigments hebben we in 9 verschillende kleuren. Deze tube met pigments voeg je toe aan je shampoo – conditioner of masker. Zo blijft je kleur fris en glanzend. Dat wordt shinen in de herfst. 

A.P.K voor je nagels kan uiteraard ook. Met onze CND shellac heb je 14+ dagen plezier van een perfecte kleur op je nagels. 

Of zijn je wenkbrauwen toe aan een A.P.K? Zijn ze 2 tinten opgelicht door zon, zee en zand ? Deze kunnen we terugbrengen naar je originele kleur. 

Ben je van mening dat je haar meer nodig hebt dan een mooie kleur? Graag willen we je dan een DETOX-behandeling adviseren. Deze behandeling is diep reinigend en voed je haar van binnenuit, zodat het je haar helpt herstellen. 

A.P.K op je gezicht?                                                                                                                                     

Dinsdag 8 oktober is onze DELILAH-visagiste aanwezig om jullie de perfecte kleur voor je gezicht te bepalen. Deze make up / advies behandeling duurt 30/45 min. Tijden tussen 13.00 – 17.00 beschikbaar.

Mariska