Krullen… iedere dag weer benieuwd of je krullen mooi in model vallen? Herkenbaar? Vanaf nu hebben we bij Kapsalon Haar En Zo dé perfecte combinatie voor jouw prachtige krullenbos.
De speciale krullen knipbehandeling in combinatie met de CURL verzorgings- en stylingslijn van het merk Living Proof geven jouw haar de perfecte krul. Hierdoor ontstaat er meer controle en rust in jouw krullende haar. Ook leren we je graag hoe je zelf je krul kunt verzorgen en stylen.

Zowel het knippen als de CURL verzorgings- en stylingslijn sluiten nauw aan op de CG (Curly Girl) methode. De behandeling en de producten zijn geschikt voor ieder haartype. Het krullen knippen heeft het optimale effect als je bereid bent je krullen op de juiste manier te verzorgen en te stylen. Krijgen jouw krullen geen aandacht dan heeft het geen nut om ze te laten knippen volgens onze speciale krullen methode.

De behandeling duurt 1 à 1 ½ uur.
Hoe lang heb ik plezier van het krullen knippen in combinatie met de juiste verzorging en styling? 4-6 maanden.

Ter introductie hebben we een krul verzorgings / stylingskit samengesteld.
Voor slechts € 9,90 maak je kennis met de detox shampoo*, shampoo, conditioner en een stylingsproduct op maat.

*Detox shampoo verwijdert productopbouw, restproducten en hardheid van water. Hiermee maak je een perfecte start met Living Proof.

Graag tot ziens,

Team Haar en Zo